BLOOMIN TARINA

Kukissa on voimaa.

Kukkia annetaan onnitteluina.
Kukkia annetaan yllätyksenä.
Kukkia annetaan rakkaudesta.
Kukkia annetaan rohkeudeksi.
Kukkia annetaan iloksi.
Kukkia annetaan toivoksi.
Kukkia annetaan muistoksi.

Bloom by Armi Helena on uusi, kotimainen taidejulistemerkki. Taidejulisteissa yhdistyy intohimoni valokuvaukseen ja sanojen voimaan. Tekstit kumpuavat usein tahdostani vahvistaa, kannustaa, jakaa hyvää ja auttaa toisia, sekä syöpätaustani tuomista kokemuksista. Inspiroidun ihmisistä, joilla on rohkeutta ja suuri sydän.

Valokuvauksessa olen kiinnostunut siitä, miten valolla voidaan tuoda esiin tai kätkeä, ja kuinka valo saa värit kukista esiin. Yhdistämällä valokuvat harkittuihin teksteihin luon teoksia, joista on pitkään iloa omistajalleen.

Paperivalinta Bloomin tuotteisiin tehdään huolella. Haluan, että jokaisessa taidejulisteessa paperin tuntu on vahva. Paperissa on esimerkiksi kaunis vasaroitu pintakuviointi tai silkkimäinen pinta. Lisäksi kaikki valitut paperit ovat ympäristömerkittyjä (FSC) ja arkistokelpoisia. FSC -sertifikaatti takaa, että paperi tulee hyvin hallinnoidusta metsästä.

Tärkeä osa Bloom by Armi Helenan toimintaa on lahjoittaminen hyvään tarkoitukseen. Uskon, että hyvä design on enemmän kuin estetiikkaa ja toimivuutta. Näet lisätietoja lahjoittamisesta, kun rullaat sivulla alaspäin.

Kukkia annetaan rakkaudesta, ilosta ja surusta, sillä hyvä kasvaa ja ikävät asiat puolittuvat jakamalla. Samalla tavalla Bloomin taidejulisteet välittävät meille ihmisille tärkeitä asioita.

Puhutaan kukkasin!

Armi Lappalainen

 
b_lahjoittaminen_bloombyarmihelena.jpg

Lahjoittaminen

Y H D E S S Ä  O L E M M E   E N E M M Ä N

 

LAHJOITTAMINEN

Yhdessä olemme enemmän

Bloom by Armi Helena haluaa jakaa hyvää ja kaunista asiakkailleen tuotteidensa kautta, ja myös lahjoituksina hyvään tarkoitukseen. Bloomissa uskotaan, että hyvä design on enemmän kuin estetiikkaa ja toimivuutta. Hyvä design on myös auttamista - valitsemalla toiminnan hyvän eteen luomme edellytyksiä yhä paremmalle huomiselle.

Jokaisen malliston tuotosta lahjoitetaan 10 % valitulle yhdistykselle toiminnan tukemiseen. Autumn / Winter 2017 -malliston tuotteiden lahjoitus osoitetaan Rintasyöpäyhdistys Europa Donna Finland ry:lle.

Jos tiedät tahon, jolle haluaisit Bloomin lahjoittavan, otathan yhteyttä Yhteystiedot -sivun kautta.

Tutustu Rintasyöpäyhdistyksen toimintaan klikkaamalla kuvaa.

Tutustu Rintasyöpäyhdistyksen toimintaan klikkaamalla kuvaa.