VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT

Bloom by Armi Helena -tuotteita myy Studio Armi Helena (y-tunnus 2792728-7). Verkkokaupassa myydyt tuotteet ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja taidejulisteita ja kortteja. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan osoitteesta www.boombyarmihelena.com ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Mikäli asiakas ei saa vahvistusta, tilaus ei todennäköisesti ole saapunut myöskään verkkokauppiaalle. Tällöin asiakkaan kannattaa ottaa yhteyttä hello(a)bloombyarmihelena.com.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

MAKSAMINEN

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksuvälineinä käyvät Suomessa yleisimmät debit- ja credit-kortit, mm. Mastercard, Visa ja American Express. Bloom by Armi Helenan maksupalveluntarjoajana toimii Stripe yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Stripe on kansainvälinen edistyksellinen maksupalveluntarjoaja, joka noudattaa alan tiukimpia turvallisuusvaatimuksia. Stripe näkyy maksunsaajana tiliotteella tai korttilaskulla ja Stripe välittää maksun kauppiaalle.

Stripe Inc.
185 Berry Street, Suite 550
San Francisco, CA 94107

Lisäksi maksutapana on PayPal

(Ei mahdollista Ahvenanmaalla)

PayPal-palvelu mahdollistaa maksamisen ja maksujen hyväksynnän verkossa, ilman että asiakkaan tarvitsee syöttää maksukorttitietojaan myyjän verkkokauppaan. PayPal suojaa asiakkaan tiedot ja antaa lisäturvaa ostamiseen.

Kun asiakas on vahvistanut tilauksensa, siirtyy hän automaattisesti PayPal-sivuston sisäänkirjautumisnäkymään. Maksu suoritetaan PayPal-tilin kautta. Jos asiakas ei ole aiemmin luonut itselleen asiakastiliä PayPal-sivustolle, tulee hänen luoda tili ennen Bloom by Armi Helena -tilauksen vahvistamista.

Lisätietoja täältä >>

TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKULUT

Ilmainen toimitus Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin.

Kotiinkuljetus 10,00 euroa / tilaus. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut.

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Arvioitu toimitusaika kotimaassa on 2-4 arkipäivää.

Mikäli toimitus viivästyy merkittävästi, ilmoitamme siitä aina sähköpostitse.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Ole aina ennen palautusta tai vaihtoa yhteydessä asiakaspalveluun hello(a)bloombyarmihelena.com.

ILMAINEN PALAUTUS:
Kaikki lähetykset sisältävät valmiiksi maksetun Postin asiakaspalautustarran, jota tulee käyttää palautuksissa. Täytä palautuslomakkeelle yhteystietosi ja syy palautukselle / vaihdolle ja pakkaa se palautettavien tuotteiden kanssa alkuperäiseen postituspakkaukseen.

Pyydä postista kuitti palautuslähetyksestä.

Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan kortillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua tuotteen vastaanottamisesta.

REKLAMAATIO

Tuotteet pakataan huolellisesti kestäviin postituskoteloihin. Mikäli tästä huolimatta tuote on vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ottaa yhteyttä hello(a)bloombyarmihelena.com. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

ONGELMATILANTEET KULJETUKSESSA

Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

YKSITYISYYS

Kunnioitamme asiakkaan yksityisyyttä. Kaikki asiakastiedot käsitellään täysin luottamuksellisesti. Mitään ostostapahtumassa kerättyjä tietoja ei tulla luovuttamaan kolmansille osapuolille.

MUUTA

Studio Armi Helena pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Studio Armi Helena ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

TEKIJÄNOIKEUDET

Kaikki sivuilla oleva materiaali on ylläpitäjän omaisuutta eikä niitä saa julkaista, kopioida tai tallentaa ilman lupaa. Kuvien käyttöä suojaa tekijänoikeuslaki.

 

 

 

REKISTERISELOSTE

1. Rekisterinpitäjä

Nimi: Studio Armi Helena

Osoite: Katajatie 1, 88610 Vuokatti

Puhelin: 0400 449 220

2. Rekisterin nimi

Studio Armi Helenan markkinointi- ja asiakasrekisteri.

3. Rekisterin pitämisen peruste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Studio Armi Helenan palvelujen toteuttaminen, hallinta, laskuttaminen, myynti ja tuotteiden tai palveluiden markkinointi, tuote- ja palvelutarjonnan suunnittelu, asiakassuhteiden hoito ja asiakasyhteydenpito, liiketoiminnan kehittäminen sekä tarjonnan kohdistaminen.

Toimimme asiakaslähtöisesti ja kunnioitamme asiakkaan yksityisyyttä.

Rekisterin asiakastietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolisille tahoille.

5. Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteri koostuu asiakastieto- ja tilaustietorekisteristä. Nämä yhdessä muodostavat asiakkaasta tallennetut tietojoukot seuraavasti:

1. Asiakastiedot

a. etunimi, sukunimi
b. lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka
c. sähköpostiosoite
d. puhelinnumerot
2. Tilaustiedot:
a. tuotteen saajan nimi
b. tuotetiedot
d. hintatiedot
e. laskutustiedot
f. toimitustiedot
g. peruutustiedot
h. palautustiedot
i. Reklamaatiotiedot

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista. Asiakassuhde syntyy, kun asiakas tilaa uutiskirjeen, tilaa tuotetiedotteen, tekee tarjouspyynnön, tekee tilauksen tai osallistuu asiakaskyselyyn, arvontaan tai kilpailuun.

7. Rekisterin suojaus

Rekisteri on suojattu niin, etteivät rekisterinpitäjän ulkopuoliset henkilöt pääse sitä tarkastelemaan.

8. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisterin tarkastus. Sen, joka haluaa tarkastaa itseään koskevat tiedot, on esitettävä tätä tarkoittava pyyntö rekisterinpitäjälle omakätisesti allekirjoitetussa tai sitä vastaavalla tavalla varmennetussa asiakirjassa tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona. Rekisterinpitäjän on ilman aiheetonta viivytystä varattava rekisteröidylle tilaisuus tutustua 26 §:ssä tarkoitettuihin tietoihin tai annettava tiedot pyydettäessä kirjallisesti.

Tarkastusasioissa rekisteröityjä palvelee:

Studio Armi Helena

Armi Lappalainen

Katajatie 1

88610 Vuokatti

KIELTO-OIKEUS

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten.

Kieltoasioissa rekisteröity voi ottaa yhteyttä:

Studio Armi Helena

Armi Lappalainen

Katajatie 1

88610 Vuokatti